Veelgestelde vragen

Ja, Groenendal Beveiligingstechniek is VEB- erkend. Hierdoor kiest u voor gecertificeerde kwaliteit, vakkundige service en de zekerheid dat uw veiligheid in vertrouwde handen is.

De VEB of Vereninging Erkende Beveiligingsbedrijven, is de brancheorganisatie in de beveiligingssector. Om VEB- erkend te worden, moet ons bedrijf voldoen aan strenge normen op het gebied van kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid. Regelmatige inspecties door onafhankelijke instanties garanderen dat wij deze normen continu behalen. 

Onze inbraakbeveiligingsdiensten omvatten geavanceerde alarmsystemen, bewegingssensoren, deur- en raamsensoren, en beveiligingscamera’s om uw woning of bedrijf te beschermen.

Een professioneel geïnstalleerd brandmeldsysteem kan levens redden en schade beperken door vroegtijdige detectie en waarschuwing. Het kan ook voldoen aan wettelijke vereisten en certificeringen.

Toegangscontrole stelt u in staat om de toegang tot bepaalde gebieden te beheren en bij te houden wie waar en wanneer binnenkomt. Dit draagt bij aan een verhoogd beveiligingsniveau voor uw bedrijf.

Camerabeveiligingssystemen stellen u in staat om uw eigendommen te monitoren en waarschuwingen te ontvangen bij verdachte activiteiten, zowel op locatie als op afstand via apps.

Noodverlichting is essentieel om een pand snel en veilig te kunnen evacueren in noodsituaties. Het voldoet aan wettelijke voorschriften en draagt bij aan levensreddende maatregelen.

Ja, we kunnen bestaande beveiligingssystemen upgraden om te voldoen aan de nieuwste technologieën en normen, waardoor uw beveiligingsefficiëntie wordt verbeterd.

Ja, we bieden beveiligingsoplossingen die zijn afgestemd op zowel particuliere als kleine zakelijke behoeften, zodat iedereen profiteert van hoogwaardige beveiliging.

Onze technici zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het veld, wat hen in staat stelt om hoogwaardige diensten te leveren die voldoen aan de hoogste normen.